Lakásfelújítás és korszerűsítés

Ha a lakásfelújítás vagy átépítés szóba kerül, rögtön az jut sokunk eszébe, hogy milyen idő- és költségigényes munkafolyamatokon kell átesni, hogy szép és tartós eredményt kapjunk. Ahhoz, hogy egy házfelújítás vagy lakáskorszerűsítés ne tartson hetekig, és ne kelljen vagyonokat költeni rá, jó, ha észben tartunk néhány fontos szempontot.

Ha Önnek megbízható szakemberre van szüksége, ne habozzon, kérjen egyedi árajánlatot tőlünk!

Mielőtt Ön is belevágna lakása vagy háza felújításába, olvassa el, mire kell nagy figyelmet fordítania, hogy az átalakítás minél zökkenőmentesebb legyen!

Modernizálás vagy szükséges korszerűsítés?Ha a lakásfelújítás vagy átépítés szóba kerül, rögtön az jut sokunk eszébe, hogy milyen idő- és költségigényes munkafolyamatokon kell átesni, hogy szép és tartós eredményt kapjunk.

Az első kérdés, hogy milyen célunk van lakásunk felújításával. Stílust szeretnénk váltani, vagy időszerű a nyílászárók, villanyvezetékek, fűtésrendszer cseréje; a festés, tapétázás és járólapok felfrissítése? Ha pontos célokat állítunk fel, elkerülhetjük a felesleges pénzkidobást. Írjuk össze, hogy mi az, amin változtatni szeretnénk, majd rangsoroljuk az elvégzendő feladatokat, így szem előtt tarthatjuk, hogyan állunk a felújítás alatt.

Konyha és fürdőszoba felújítás

Ha a lakásfelújítás vagy átépítés szóba kerül, rögtön az jut sokunk eszébe, hogy milyen idő- és költségigényes munkafolyamatokon kell átesni, hogy szép és tartós eredményt kapjunk.

Ha nem szeret minden munkafolyamatot kiadni a kezéből, és a kisebb átalakításokat szívesen elvégzi sajátkezűleg, akkor is érdemes megfontolni, hogy a fürdőszoba vagy konyha felújítását szakemberre bízza. Hiszen ki akar ferde csempékben, vagy folyton potyogó burkolatokban gyönyörködni kis idővel az átalakítás után?

A csempézés tipikusan olyan feladat, amiről az ember azt hiszi nem nagy ördöngösség, azonban sok pénzt takaríthat meg, ha szakember végzi el a munkát, és nem kell egy év múlva elölről kezdeni a fürdőszoba csempézését.

Járólapok felújítása vagy cseréjeHa a lakásfelújítás vagy átépítés szóba kerül, rögtön az jut sokunk eszébe, hogy milyen idő- és költségigényes munkafolyamatokon kell átesni, hogy szép és tartós eredményt kapjunk.

Recseg a padlózat miközben végighalad a szobán? Elkopott, fakó lett a parkettája? Esetleg megsérült a laminált padlója? Munkatársaink vállalják az egész burkolat felfrissítését, vagy ha már nem menthető, cseréjét.

Ha nem tudja, hogy milyen hideg vagy melegburkolatot válasszon, ne aggódjon, szakembereink ebben is a segítségére lesznek!

Festés és tapétázás

Ha a lakásfelújítás vagy átépítés szóba kerül, rögtön az jut sokunk eszébe, hogy milyen idő- és költségigényes munkafolyamatokon kell átesni, hogy szép és tartós eredményt kapjunk.

Sokan úgy vélik, hogy a festés nem igényel különösebb szaktudást, hiszen ki ne tudna lemázolni egy szobát, ha van hozzá megfelelő eszköze. A tapétázáshoz már kicsit nagyobb kézügyesség kell, de még így is sokan készítik el sajátkezűleg. Azonban itt a hangsúly nem csupán a festésen van, hanem a felület előkészítésén. Ha a régi laza festékréteg és a korábbi tapétamaradványok nincsenek megfelelően eltávolítva, az eredmény közel sem lesz tökéletes.

Fűtéskorszerűsítés

Lakás és házfelújítás során a fűtésrendszer cseréje olyan feladat, amit minden esetben bízzon szakemberre! Ha Ön is szeretne a fűtésszámláján spórolni, számos korszerű fűtésrendszer közül választhat. Szakembereink a radiátorok cseréjétől a teljes fűtési rendszer átalakítását elvégzik, a fűtésvezetékek szerelésével együtt.

Ön is ház felújításon vagy lakás átalakításon gondolkodik, és megbízható szakembert keres?

Ha nem szeretne a járólap lerakásával, a fürdőszoba csempézésével vagy festéssel, tapétázással bajlódni, nyugodt szívvel keresse munkatársainkat, akik egyedi árajánlatot adnak a felújításra!

  Kérdése van?

  Várjuk hívását!

  +36 30/959-1519

  +36 30/912-7157 

  A fent említett munkák mellett más munkálatok is felmerültek a házfelújítás során? Mi vállaljuk otthona homlokzatszigetelését, hideg és melegburkolatok szakszerű elkészítését, víz- és villanyszerelést, kőműves munkát, sőt teljes körű generálkivitelezést is. Nézzen körül szolgáltatásaink között! Szakembereink több éves munkatapasztalattal rendelkeznek, referenciáinkat itt tekintheti meg.

  Kérjen tőlünk díjmentes árajánlatot!