Házépítés – generálkivitelezés

Házépítés előtt áll és szüksége lenne egy kivitelezőre, akire A-tól Z-ig, azaz a tervezéstől a ház kulcsainak átadásáig mindent rábízhat? Megbízható, megfelelő referenciákkal rendelkező építőipari vállalkozásunk teljes körű generálkivitelezést is vállal.

Mire kell figyelnie házépítés előtt?

Az építkezés megkezdése előtt érdemes végiggondolni minden apróbb részletet, hiszen olyan kérdésekben is kell majd döntenie, amelyeknek nem a szakértője. Fontos, hogy pontos elképzelése legyen, milyen házat szeretne: egy- vagy többszintes legyen, kell-e pince, a garázs külön épületben vagy a házban legyen, esetleg elég egy egyszerűbb gépkocsibeálló.

Fontos átgondolnia a szobák elhelyezkedését, a fűtési rendszert, a ház szigetelésének módját és még rengeteg más kérdést is. Mi együtt gondolkodunk Önnel, akár már a tervezésnél is segítséget nyújtunk a szakmai szempontok mérlegeléséhez.

Milyen házat szeretne?

Ha megvan az alap elképzelés, hogy milyen házat szeretne, a következő lépés az új ház fajtájának kiválasztása. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a könnyűszerkezetes ház, de még mindig a hagyományos tégla házak a legelterjedtebbek Magyarországon.

Generálkivitelezés – Generálkivitelező kiválasztása

Házépítés előtt áll és szüksége lenne egy kivitelezőre, akire A-tól Z-ig, azaz a tervezéstől a ház kulcsainak átadásáig mindent rábízhat?

Már megvette a telket és erőteljes elképzelése van arról, milyen házat szeretne, nincs más hátra, mint kiválasztani a kivitelezőt. Ez azonban sokszor nem olyan egyszerű döntés, hiszen rengeteg kontár van az építőiparban.

Érdemes felkutatni a megbízható építési vállalkozókat, hiszen tapasztalat híján felelőtlenség a kivitelezésbe belevágni. Nem beszélve arról, hogy mennyi energiát és idegességet spórolhat meg azzal, ha generálkivitelezőre bízza a feladatot.

Alapos utánajárással, referenciák megtekintésével és ajánlások figyelembevételével elkerülheti a dilettánsokat. A Natdom Épker Kft. referenciáit itt tekintheti meg.

 

Házépítés előtt áll és már csak egy megbízható generálkivitelezőre, építési vállalkozóra van szüksége? Keresse munkatársainkat, akik egyedi árajánlatot adnak Önnek!

  Kérdése van?

  Várjuk hívását!

  +36 30/959-1519

  +36 30/912-7157 

  Ha nem teljeskörű generálkivitelezésre van szüksége, akkor is tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk az építkezés során felmerülő részmunkák elvégzését is. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak: kőműves munkálatok, gipszkartonozás, homlokzatszigetelés, villany-, víz-, fűtésszerelés, festés és tapétázás, burkolatok szakszerű elkészítése, valamint bútorasztalos munkák is. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Válasszon minket, ha megbízható építőipari kivitelező cégre van szüksége a házépítésnél!

  Kérjen tőlünk díjmentes árajánlatot!