Hidegburkolás, melegburkolás Budapesten és környékén

Burkolót keres Budapesten és környékén? Munkájukra igényes burkoló szakemberre van szüksége? Ha olyan burkolatot szeretne, ami nem csak szép, de tartós is, akkor jó helyen jár! A NATDOM Épker Kft. munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hidegburkolás és a melegburkolás területén. Kérjen egyedi árajánlatot a burkoló munkálatok elvégzésére!

Hidegburkolás

A NATDOM Épker Kft. munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hidegburkolás és a melegburkolás területén.

Konyha vagy fürdőszoba felújításán gondolkodik? Esetleg kültéri burkolást fontolgat? Vagy már el is döntötte és csak egy tapasztalt burkolót keres? Mi segítünk Önnek a megfelelő hidegburkolat, kerámia burkolat (csempe, padlólap) kiválasztásában és annak profi lerakásában, hogy az a későbbiekben se mozduljon el vagy essen le a helyéről. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozzunk, hiszen így a végeredmény is sokkal igényesebb és tartósabb lesz.

Hidegburkolás keretében vállaljuk a bontási munkálatok elvégzését, felületképzést, előfalazatok és belsőépítészeti, épületgépészeti takarások elkészítését, vízszigetelést, külső és belső terek hidegburkolatának kialakítását minőségi burkolatok, a fugázáshoz és szilikonozáshoz szükséges alapanyagok felhasználásával.

Melegburkolás

A NATDOM Épker Kft. munkatársai sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hidegburkolás és a melegburkolás területén.

Ne habozzon felkeresni minket, ha a nappaliba, a hálóba vagy a gyerekszobába keres burkolatot! Segítünk választani a melegburkolatok között, hiszen nem mindegy, hogy melyik szobában milyen burkolatot rakunk le. Az Ön igényeihez mérten választhat parketta, PVC padló, szőnyegpadló, hajópadló, svéd padló és szalagparketta közül. A melegburkolatoknak jóval nagyobb a hőszigetelő képességük, és kivitelezése is költséghatékonyabb a hidegburkolatokkal szemben. Ha nem szeretne teljes cserét, mi a meglévő burkolatok javítását, csiszolását és lakkozását is vállaljuk. Válasszon minket, ha profi burkolót keres Budapesten és környékén!

Melegburkolás keretében elvégezzük meglévő parkettájának csiszolását, lakkozását, valamint a laminált padló vagy a szőnyegpadló javítását. Ha teljesen új burkolatot szeretne, kérjen egyedi ajánlatot, hiszen vállaljuk új melegburkolatok lerakását, mint például:

 • hajópadló és tömörfa parketta szakszerű lerakását,
 • szalagparketta, laminált parketta, svéd padló fektetését ragasztással vagy úsztatással,
 • szőnyegpadló és PVC burkolatok leragasztását,
 • valamint a melegburkolatok szegélyezését is elvégezzük.

Kérjen árajánlatot!

Melegburkolás és hidegburkolás árak egyedi ajánlat alapján!

Ha olyan burkolatot szeretne, amiben hosszú évekig gyönyörködhet, kérjen egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  Kérdése van?

  Várjuk hívását!

  +36 30/959-1519

  +36 30/912-7157 

  A hidegburkolás és a melegburkolás mellett más munkálatok is felmerültek az építkezés, felújítás során? A burkoló munkálatok mellett homlokzatszigetelést, festést, mázolást, tapétázást, víz- és fűtésszerelést, kőműves munkát, sőt teljes körű generálkivitelezést is vállalunk. Nézzen körül szolgáltatásaink között!

  Kérjen tőlünk díjmentes árajánlatot!